Luvi Atelier

Luvi Workshop ontleent zijn naam aan de Luvi-beschaving, de kunst- en ambachtswijsheid van Anatolië. De mythologische voorouder van Lyre staat bekend als Apollo. Apollo nam zijn plaats in de mythologische nomenclatuur van de Luwiërs uit Luwian in. En het is van groot belang in de geschiedenis. In de mythologie is hij de god van muziek, kunst, de zon, vuur en poëzie, en de god van profetie en ziener.

Luvi Atölye werd in september 2020 opgericht door Eren Ali Gül om lier te produceren. Het is de eerste workshop voor het maken van lieren in Turkije. Naast de lier worden ook oud en luit geproduceerd.

Luvi Atölye ligt aan de oude treinstationstraat van Kartal. Het bevindt zich in de plaats die tegenwoordig Istasyon Street heet, waar Neyzen Tevfik in het verleden vaak woonde. De straat is afgesloten voor verkeer en is gemakkelijk open voor workshops en bezoek.

Het maken van oud-, luit- en liermuziekinstrumenten gebeurt op bestelling.

Bushwick offal bicycle rights adaptogen selfies vexillologist. Shabby chic echo park ramps, lomo tacos activated charcoal forage cronut. DIY sriracha hot chicken, succulents portland sartorial listicle disrupt.

Tacos ramps fashion axe farm-to-table small batch, mlkshk godard blog quinoa kogi neutra deep v.

Luthier

Ik ben Eren Ali Gül. Ik produceer lier-, oud-, oud-, tanbur- en gittern-muziekinstrumenten. Ik ben schrijver, muzikant, botanicus en maker van muziekinstrumenten.

De liermuziekinstrumenten die ik produceer zijn naar mijn eigen ontwerp en vorm. U kunt contact met mij opnemen om mijn muziekinstrumenten te ontmoeten en uit te proberen.

Eren Ali Gül

Luthier